top of page

RUUSUN KEHOHUOLTAMO

Puistotie 3B, 35600 HALLI

  Puh. 045 211 1955 (myös WhatsApp)

Asiakaspysäköinti talon päädyssä olevilla merkityillä vieraspaikoilla (myös tolppapaikat ovat käytettävissä) TAI Emppis Ry:n tilojen (ent. Osuuspankki) edestä alkavalla pitkällä Puistotien parkkipaikalla. Talon pihassa (jossa on autotallirakennus) olevat paikat ovat varattu vain talon asukkaille!

Puistotie kääntyy heti Kake-lentokoneen ja Emppis Ry:n välistä (Emppiksen seinässä on Otto-automaatti), K-markettia vastapäätä. Tien nimi myös näkyy tienviitassa.
Älä usko navigaattoriasi, jos se neuvoo ajamaan Korpitietä ylös ja kääntymään vasemmalle Keskustielle. Sitä kautta ei talon pihaan tai parkkipaikalle voi ajaa, sillä talon pihaan ajo on kielletty liikennemerkein!

Saapuminen siis aina Puistotien kautta, niin pysäköintipaikkakin löytyy helposti.

Talo 3B on Emppiksen talon jälkeen seuraava pieni, kaksikerroksinen kerrostalo. Talon päädyssä myös lukee talon numero,3B. 
 

Navigoinnin helpottamiseksi mainittakoon vielä, että Puistotiellä sijaitsevat myös punatiiliset Hallin palvelutalo ja terveysasema, sekä linja-autoasema. Mäntän suunnasta tulevat voivat kääntyä vasemmalle alas viettävälle Mäntytielle ja heti linja-autoaseman edestä oikealle Puistotielle.

bottom of page