top of page


Otan vastaan vain yli 16-vuotiaita asiakkaita. EI kotikäyntejä.

En tee raskaana oleville kalevalaista jäsenkorjausta! Älä tule vastaanotolle kipeänä tai toipilaana!
Ilmoita ajanvarausjärjestelmään sellaiset yhteystiedot, joista sinut saa tarvittaessa kiinni, jos joudun mahdollisen oman sairastumisen vuoksi siirtämään aikaasi!

Helppokäyttöinen nettiajanvaraus palvelee 24/7.
Pääset varaamaan ajan klikkaamalla alla olevaa vihreää painiketta (painike löytyy myös etusivulta).
Nettiajanvarausta varten käytössäsi tulee olla toimiva sähköpostiosoite.

Jos ei ole, tällöin ajanvaraus vain puhelimitse.

Parhaiten minut tavoittaa puhelimitse ma-ti aamupäivisin.

Hoitoja tehdessäni puhelin on äänettömänä, mutta soita myöhemmin uudelleen tai jätä soittopyyntö vastaajaan tai tekstiviestillä, niin soitan sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.
Viikonloput ja arkipyhät olen vapaalla, enkä hoida muita, kuin aivan akuutteja työasioita, lähinnä vain peruutuksiin liittyvät viestit kuittaan.

Jos olet epävarma hoidon sopivuudesta itsellesi, esim perussairauden tai muun terveydentilaan liittyvän asian vuoksi, suosittelen varaamaan ajan puhelimitse. Joskus voi myös olla tarpeen varmistaa hoidon sopivuus hoitavalta lääkäriltä.

Jos tulee kysyttävää, annan mielelläni lisätietoja puhelimitse, sähköpostitse tai facebookin kautta. Jos et löydä nettiajanvarauksesta sinulle sopivaa kellonaikaa, niin ota yhteyttä. 

 

PERUUTUKSET JA AJAN SIIRTÄMINEN:

Jos joudut perumaan tai siirtämään aikasi, tee se mahdollisimman hyvissä ajoin, jotta aika vapautuu jollekin toiselle sitä tarvitsevalle.
 

Sähköpostiin saamassasi varausvahvistuksessa olevan Näytä-varaus linkin kautta voit perua/siirtää aikasi 24h ennen varaamaasi aikaa. Tämän jälkeen ajan peruminen ja siirto vain puhelimitse tai viestillä (tekstari ja sähköposti tavoittavat varmimmin, FB:n messenger ei aina ilmoita saapuneista viesteistä) ja vain ehdottoman pakottavasta syystä (=äkillinen sairastapaus. HUOM! Pitkittynyt flunssa tai muu, jo pidempään jatkunut sairaus EI ole äkillinen sairastapaus!!).
Viikonloppuisin, arkipyhisin ja lomieni aikana peruutukset vain netin kautta, tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Kokonaan perumatta jääneestä vastaanottoajasta laskutetaan normaali,

hinnaston mukainen, kyseessä olevan palvelun hinta!!
Myös jos asiakas saapuu myöhässä varaamalleen ajalle, tai jättää ilmoittamatta ajan varaamisen jälkeen terveydentilassaan tapahtuneista muutoksista, joiden vuoksi käsittelyä ei voida tehtä tai käsittelyaikaa joudutaan lyhentämään, veloitetaan varatun palvelun normaali hinta kokonaisuudessaan. 


Miksi perumatta jäänyt aika laskutetaan, vaikka asiakas ei ole saanut edes palvelua tai palvelun pituus jää lyhyemmäksi?
Kysehän ei suinkaan ole mistään ilkeilystä tai rangaistuksesta, vaikka se ehkä siltä saattaa tuntuakin.
Kyse on ihan yksinkertaisesti yrittäjän elinkeinosta ja toimeentulosta.

Kun asiakas varaa itselleen ajan, pidän juuri tätä asiakasta varten oman aikani, että vastaanottotilan varattuna. 
Mitä sitten, jos asiakas ei sitten saavukaan varaamalleen ajall
e (tai peruu aikansa viime tingassa, enkä lyhyellä varoitusajalla saa toista asiakasta tilalle), enkä laskuta turhaan varattuna pitämääni aikaa?
Minulla jää siltä varaltulta ajalta palkka saamatta
.


Tietosuojaseloste on luettavissa                , sekä nettiajanvarauksen tietoa-otsakkeen alta.
Varaamalla ajan hyväksyt, että tietojasi säilytetään Ruusun kehohuoltamon asiakasrekisterissä (seurantalomakkeet, hierontasuunnitelmat, sekä sähköinen ajanvarauskalenteri), sekä muun tietosuojaselosteen sisällön. Tietosuojaselosteeseen mahdollisesti tehdyt päivitykset näkyvät selosteen viimeisellä sivulla.

bottom of page