***COVID-19***

Vastaanotolle tullessasi tulee olla ehdottoman terve.

Peruuta aikasi lyhyelläkin varoitusajalla, jos sinulle ilmaantuu lieviäkin hengitystieoireita

tai jos kanssasi samassa taloudessa asuvalla henkilöllä on flunssaa (vaikka koronatesti olisikin negatiivinen).

NORMAALIT PERUUTUSEHDOT EIVÄT TOISTAISEKSI KOSKE HENGITYSTIEINFEKTIO-OIREIDEN VUOKSI TEHTYJÄ PERUUTUKSIA!


Ensiarvoisen tärkeää on suojella asiakkaitani tartunnoilta, mutta myös itseäni, jotta pysyn työkuntoisena.

Huomioin vallitsevan tilanteen kaikessa toiminnassani myös vapaa-ajalla.

TOISTAISEKSI KÄYTÄN MASKIA AINA VASTAANOTON AIKANA. 

Asiakas voi niin halutessaan käyttää omaa maskia

tai ostaa vastaanoton ajaksi kertakäyttömaskin kehohuoltamolta hintaan 2€. 

 

Töissä olen vain täysin terveenä ja oireettomana, joten ilmoitathan aina ajanvarausjärjestelmään sellaiset yhteystiedot, joista sinut saa tarvittaessa kiinni jos itse sairastun!

 


Seuraan tilannetta ja teen muutoksia sen mukaisesti. 

Helppokäyttöisen nettiajanvarauksen kautta voit varata ajan milloin tahansa, juuri sinulle sopivana ajankohtana.
Pääset varaamaan ajan klikkaamalla yllä olevaa vihreää painiketta (painike löytyy myös etusivulta), tai Ruusun kehohuoltamon Facebook-sivulta (Varaa nyt).
Nettiajanvarausta varten käytössäsi tulee olla toimiva sähköpostiosoite. Jos ei ole, tällöin ajanvaraus vain puhelimitse.


Suurimmalla todennäköisyydellä minut tavoittaa puhelimitse ma-ke aamupäivisin.

Hoitoja tehdessäni puhelin on äänettömänä, mutta soita myöhemmin uudelleen tai jos haluat, että minä soitan sinulle vapauduttuani takaisin, jätä soittopyyntö vastaajaan tai tekstiviestillä.
Viikonloppuisin olen vapaalla, enkä hoida muita, kuin aivan akuutteja työasioita, lähinnä vain peruutuksiin liittyvät viestit kuittaan.

Jos olet epävarma hoidon sopivuudesta itsellesi, esim perussairauden tai muun terveydentilaan liittyvän asian vuoksi, suosittelen varaamaan ajan puhelimitse. Joskus voi myös olla tarpeen varmistaa hoidon sopivuus lääkäriltä.


En tee kalevalaista jäsenkorjausta tai raskaana oleville tai lapsille, vaan ohjaan heidät  aiheeseen perehtyneiden hoitajien käsiin!  

Jos tulee kysyttävää, annan mielelläni lisätietoja puhelimitse, sähköpostitse tai facebookin kautta. Jos et löydä nettiajanvarauksesta sinulle sopivaa kellonaikaa, niin ota yhteyttä.PERUUTUKSET JA AJAN SIIRTÄMINEN:


Jos joudut perumaan tai siirtämään hoitoaikasi, tee se mahdollisimman hyvissä ajoin, 
kuitenkin viimeistään 24h ennen varaamaasi aikaa! 


Tämän jälkeen perutusta tai kokonaan perumatta jääneestä ajasta veloitetaan normaali, hinnaston mukainen ko. hoidon hinta!!

 
Tämä ei ole mikään sakkomaksu tai rangaistus, vaan se on korvaus ajasta, jonka kalenteristani sinua varten pitänyt varattuna. 

Halutessasi voit itse antaa aikasi jollekin toiselle, jos et syystä tai toisesta pääsekään tulemaan. Tällöin en luonnollisestikaan en veloita edes viime tingan peruutuksesta mitään. On kuitenkin suotavaa ilmoittaa asiakkaan vaihtumisesta minulle etukäteen.

Peruutukset ja muutokset voit tehdä sähköpostiin saamasi varausvahvistuksen Näytä varaus-linkin kautta, puhelimitse (arkisin) tai viestitse (tekstiviesti, e-mail, FB, vastaaja).
Peruutukset viikonloppuisin ja lomieni aikana vain viestitse tai netin kautta!


Tietosuojaseloste on luettavissa                , nettiajanvarauksen etusivulta tai paperisena kehohuoltamolla.
Varaamalla ajan hyväksyt, että tietojasi säilytetään Ruusun kehohuoltamon asiakasrekisterissä (seurantalomakkeet, hierontasuunnitelmat, sekä sähköinen ajanvarauskalenteri), sekä muun tietosuojaselosteen sisällön.

© 2020 Ruusun kehohuoltamo. Proudly created with Wix.com